Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανανεώνουν και αρχίζουν προγραμματισμό

Ανανεώνουν και αρχίζουν προγραμματισμό

vik_3266


Η μέρα που ο Κώστας Καϊάφας και ο Άκης Ιωακείμ θα κληθούν να ανανεώσουν τη συμφωνία τους με την ΟΜΟΝΟΙΑ και για τη νέα χρονιά (τουλάχιστον) δεν είναι μακριά. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε πως όλοι στην ομάδα είναι περισσότερο από ικανοποιημένοι και πως πιστεύουν πως οι δυο πρώην αρχηγοί έχουν τις ικανότητες να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε καλύτερες μέρες.

Την ανανέωση των προπονητών, πρέπει κατά την άποψη μας να ακολουθήσει (ή με αντίθετη σειρά) η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Ενός άνθρωπου με παραστάσεις και εμπειρία σε υψηλότερο επίπεδο που θα ανοίξει πόρτες και που θα βοηθήσει να οργανωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα με πιο επαγγελματικό τρόπο. Έτσι θα απελευθερώσει τον προπονητή να ασχοληθεί αποκλειστικά με το αντικείμενο του!

Μέχρι πάντως να προσληφθεί εκείνο το άτομο, ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Παρακολουθούν στενά συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μας, για τους οποίους ήδη έχουν σχηματίσει καλή άποψη. Οι ποδοσφαιριστές είναι αρκετοί και δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουμε ονοματολογία από τη στιγμή που το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη. Επίσης δεν είναι βέβαιο και ποιοι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται του χρόνου στην ομάδα από το τωρινό ρόστερ. Η ουσία είναι πως ήδη κάποιοι παίκτες έχουν μπει στο μικροσκόπιο του κόουτς.