Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπάρχουν πολλές παραμέτροι στο θέμα Γιουβάλ

Υπάρχουν πολλές παραμέτροι στο θέμα Γιουβάλ


Μια από τις συζητήσεις που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό μεταξύ των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ενισχύεται από δημοσιεύματα, αφορά την επιστροφή δύο πρώην παικτών μας, των Γιουβάλ Σπούγκιν και Αντρέ Άλβες. Για τον Άλβες έχουμε γράψει ήδη κάποια πράγματα, όσον αφορά το Γιουβάλ, είναι πολλά που πρέπει να λάβουμε υπόψην.

Προφανώς αρέσει στο τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Γιουβάλ Σπούγκιν. Μιλάμε για ένα από τα κορυφαία δεξιά μπακ που είδαμε να παίζει στο νησί μας, εν ενεργεία διεθνή με το Ισραήλ, ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο της ομάδας μας. Για την ώρα όμως, οι δυο πλευρές δεν έχουν μπει σε οποιεσδήποτε εντατικές συζητήσεις, αφού είναι στη μέση άλλα θέματα, όπως αυτό της ανανέωσης του συμβολαίου του τεχνικού τημ, αλλά και της πρόσληψης τεχνικού διευθυντή.

Έτσι κι αλλιώς, ο Γιούβι έχει ακόμα συμβόλαιο με τη βελγική Μονς. Μπορεί η Μονς να έχει υποβιβαστεί, δεν έχουν γίνει όμως ακόμα γνωστές οι προθέσεις της σχετικά με τον Ισραηλινό. Αν είναι διατεθιμένη να τον αφήσει να φύγει για να απαλλαγεί από το συμβόλαιο, καλώς. Αλλιώς περιπλέκονται τα πράγματα.

Άλλο στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψην, είναι ο μισθός που μπορεί να προσφέρει στον Σπούγκιν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κατά την προηγούμενη θητεία του, αμειβόταν με το…τωρινό ταβάνι μας, το οποίο δύσκολα θα δωθεί τώρα. Ίσως με ένα 3ετές με μειωμένες απολαβές σε σχέση με την πρώτη θητεία του, να μπορούσε να γίνει η δουλειά. Να σημειωθεί πάντως ότι τον Σπούγκιν θέλει και η σίγουρη δευτεραθλήτρια φέτος του Ισραήλ, Χάποελ Μπερ Σίβα.