Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για τον φορ η υπέρβαση

Για τον φορ η υπέρβαση


Τα πλαίσια στα οποία θα κινηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μάλλον ξεκάθαρα. Ποδοσφαιριστές χαμηλού κόστους, κατά προτίμηση γνωστοί, που να μπορούν να προσαρμοστούν και να προσφέρουν άμεσα. Για μια θέση υπάρχει πρόθεση για υπέρβαση και αυτή είναι του επιθετικού. Βέβαια η υπέρβαση στη περίπτωση μας έχει ταβάνι και είναι οι 200 χιλιάδες.

Καταρχάς να σημειωθεί ότι θα αποκτηθούν 2 επιθετικοί. Ο ένας θα είναι περίπτωση τύπου Τουράμ, δηλαδή φθηνού, εξελίξιμου αλλά που έχει ήδη δώσε διαπιστευτήρια ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ψωμί της υπόθεσης όμως, είναι ο φορ για τον οποίο θα δαπανηθεί το μεγαλύτερο ποσό και θα έχει την κύρια ευθύνη να ματώνει τα αντίπαλα δίκτυα.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει προταθεί είναι ο Ρομπέρτο Κολαούτι της Ανόρθωσης. Ο Ισραηλινός είναι σίγουρα σκόρερ, η περίπτωση του όμως πολύ δύσκολα θα προχωρήσει. Οι συχνοί τραυματισμοί του, καθώς και άλλες προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία του σωματείου μας, αφήνουν τον Κολαούτι στην ουρά της λίστας των φορ. Έχει προταθεί επίσης και ο Ιμπραΐμι του Παραλιμνίου και εναπόκειται στον Καϊάφα να αποφασίσει αν μπορεί να αποτελέσει αγωνιστικά την υπέρβαση, γιατί οικονομικά, σίγουρα είναι εκεί πάνω. Τον Ιμπραΐμι διεκδικούν πάντως και άλλες ομάδες.

Τέλος, ο παλιός γνώριμος Αντρέ Άλβες. Τόσο ο Αντρέ, όσο και η οικογένεια του ευνοούν κάθοδο στο νησί μας. Οι συνθήκες στην Κύπρο τους είχαν ενθουσιάσει, το ίδιο και η προβολή, η αναγνώριση της αξίας του Αντρέ. Το θέμα είναι να δεχθεί ο παίκτης να ρίξει τις απαιτήσεις του στα σημερινά μας δεδομένα. Είχε απολαβές σχεδόν διπλάσιες από όσα είναι διατεθειμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ να δώσει. Αν πέσει, θα κλείσει.

Προφανώς, δεν είναι μόνο οι παίκτες που αναφέρονται πιο πάνω. Αυτοί αποτελούν απλά όσους διέρρευσαν και είναι γνωστοί στο κυπριακό κοινό. Καθημερινά, είναι πολλά τα ονόματα που εξετάζονται.