Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διπλό του Ερμή στο ΓΣΠ – Ξανά στο +3 η ΑΕΛ (videos)

Διπλό του Ερμή στο ΓΣΠ – Ξανά στο +3 η ΑΕΛ (videos)


Αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας επιφύλαξε η 6η αγωνιστική στον όμιλο πρωταθλήματος, με την ΑΕΛ να περνά πάλι στην 1η θέση. Στις δύο σημερινές αναμετρήσεις η ΑΕΛ πέτυχε σημαντική νίκη επί της Ανόρθωσης με 4-3 στο Τσίρειο στάδιο ανεβαίνοντας στην κορυφή και αφήνοντας τρεις βαθμούς πίσω της το Αποέλ. Στο ΓΣΠ ο Ερμής πήρε μια μεγάλη νίκη με 1-2 επί του Αποέλ και ανέβηκε στους 59 βαθμούς. Η ομάδα της Αραδίππου αύξησε της διαφορά της από την ΟΜΟΝΟΙΑ στους έξι βαθμούς που αύριο καλούνται να κερδίσουν για να μειώσουν πάλι στους τρεις βαθμούς και να είναι στο χέρι τους η 4η θέση με νίκη την τελευταία αγωνιστική.

Η ΑΕΛ νίκησε την Ανόρθωση και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι που έγινε στο Τσίρειο Στάδιο, η ΑΕΛ νίκησε την Ανόρθωση με 4-3 και επέστρεψε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς περισσότερους από το Αποέλτο οποίο έχασε από τον Ερμή. Η ΑΕΛ προηγήθηκε 1-0, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2, προηγήθηκε 3-2, ισοφαρίστηκε και κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Μοντέιρο στο 83′. Ο Μοντέιρο πέτυχε σήμερα δύο τέρματα φτάνοντας συνολικά τα 16 στο Πρωτάθλημα “Γλαύκος Κληρίδης”.

Η εξέλιξη του αγώνα:
4′ Από σέντρα του Καρλίτος, ο Πάολο Ζόρζε στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, 1-0 για την ΑΕΛ.
10′ Ο Κολαούτι με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφαρίζει σε 1-1 για την Ανόρθωση.
22′ Ο Γκριγκαλασβίλι με απευθείας φάουλ πετυχαίνει το 2-1 για την Ανόρθωση.
34′ Ο Μοντέιρο με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 2-2 για την ΑΕΛ.
56′  Ο Κρίστης Θεοφίλου με κεφαλιά δίνει προβάδισμα 3-2 στην ΑΕΛ.
59′ Ο Γκριγκαλασβίλι με κεφαλιά πετυχαίνει το 3-3.
83′ Ο Μοντέιρο με το 16ο του τέρμα στο Πρωτάθλημα πετυχαίνει το 4-3 για την ΑΕΛ.

Ήττα του Αποέλ από τον Ερμή στο ΓΣΠ

Ήττα που του στοιχίζει την πρωτιά στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος “Γλαύκος Κληρίδης” δέχτηκε σήμερα το Αποέλ από τον Ερμή στο ΓΣΠ. 2-1 το σκορ για την ομάδα της Αραδίππου η οποία ανέβηκε στους 59 βαθμούς, αφήνοντας το σημερινό αντίπαλο της στους 72 βαθμούς. Ο Μάρκο Τακμπατζούμι με το 17ο του γκολ στο Πρωτάθλημα άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό και ισοφάρισε το Αποέλ με τον Αντωνιάδη στο 81′. Ο Ζάρκοβιτς πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Ερμή στο 85ο λεπτό.

cfa