Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέμα τεχνικού διευθυντή ή πολιτικής του σωματείου;

Θέμα τεχνικού διευθυντή ή πολιτικής του σωματείου;


Από την στιγμή που βγήκε προς τα έξω το όνομα του Γιώργου Αρέστη για την ΟΜΟΝΟΙΑ, φίλοι της ομάδας αναρωτιούνται κατά πόσον είναι σωστό να προσεγγίζονται (αν ισχύει κάτι τέτοιο βέβαια) ποδοσφαιριστές πριν την έλευση τεχνικού διευθυντή. Η άποψη που προβάλλουν είναι πως πρέπει να έχει λόγο σε όλες τις μεταγραφές.

Μια άλλη άποψη βέβαια, είναι πως αν τελικά ο τεχνικός διευθυντής που θα αποκτηθεί είναι ξένος (που αυτό αναμένεται), δεν θα έχει καθόλου γνώσεις σχετικά με νεαρούς Κύπριους. Γενικότερα, θεωρούμε πως η επένδυση σε ένα φέρελπι Κύπριο, δεν πρέπει να είναι τόσο απόφαση τεχνικού διευθυντή, αλλά πολιτική σωματείου. Είτε οι παίκτες αυτοί προέρχονται από την ακαδημία μας, είτε από κάποια άλλη ομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πάντα να είναι έτοιμη να επενδύσει σε αυτούς.

Γενικότερα ομιλώντες πάντως, συμφωνούμε με την άποψη ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ της νέας χρονιάς, πρέπει να χτιστεί από κοινού από τεχνικό τημ και διευθυντή. Για αυτό λέμε πως πρέπει ο τελευταίος να προσληφθεί το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να πιάσει δουλειά.