Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πονοκέφαλος για τα μπακ

Πονοκέφαλος για τα μπακ

vik_0539


Πονοκεφαλιάζει ο Κώστας Καϊάφας, που δεν ξέρει αν μπορεί να υπολογίζει στους δύο βασικούς ακραίους μπακ του. Ο λόγος για τους Χάρη Κυριάκου και Λεάντρο Μαρκολίνι, που δεν κατάφεραν χθες να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Χάρης είχε απουσιάσει και κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ ο Λέο ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα εκείνου στους προσαγωγούς.

Χθες αναμενόταν πως ο Λεάντρο θα περνούσε από ιατρικές εξετάσεις. Ο Χάρης από την άλλη έκανε ατομικό και θεραπεία. Προφανώς και οι δυο θέλουν σαν τρελοί να προλάβουν και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να το καταφέρουν. Ο προπονητής τους πάντως, πρέπει να είναι έτοιμος για το ενδεχόμενο να απουσιάσουν.

Για τη θέση του δεξιού μπακ πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα δούμε τον Χοσέ Θερβέρα αν τελικά δεν προλάβει ο Χάρης, εκτός κι αν επιφυλάξει κάποια έκπληξη ο Κώστας Καϊάφας. Αριστερά υπάρχουν δυο ενδεχόμενα. Είτε θα μετακινηθεί ο Σκάρα στο άκρο με τον Αντράντε να παίρνει φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας, είτε θα ξεκινήσει ο Πλατινί με το κέντρο της άμυνας να παραμένει το ίδιο.