Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο”

Καϊάφας: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο”

ns017436


Στην παρουσία του κόσμου και στην έξτρα δύναμη που δίνει στην ομάδα, στάθηκε ο Κώστας Καϊάφας, που έστειλε το μήνυμα ότι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για νίκες στα πλέι οφ. Ο προπονητής της ομάδας μας είπε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Καϊάφας: Καλησπέρα, συμφωνώ με το συνάδελφο σε κάποια πράγματα. Το Αποέλ μπήκε πιο δυνατά, το περιμέναμε πιο διψασμένο να θέλει το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Επέβαλε το ρυθμό του με το καλό του πάσιγκ γκέιμ, παρότι δεν υπήρχαν δυσκολίες στο τέρμα μας. Σιγά σιγά ανεβήκαμε, πιέσαμε πιο ψηλά και βελτιωθήκαμε. Στο τέλος της μέρας ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Για την ομάδα μου είναι ξεκάθαρο πως θέλουμε μεγάλη βελτίωση, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε. Θέλω να στείλω μήνυμα στο κόσμο μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ και με όλους τους αντίπαλους θα τα δίνουμε όλα. Καλή συνέχεια στο Αποέλ, παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Δώνης: Καλησπέρα σας. Δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι αφού θέλαμε τους 3 βαθμούς, να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στην ΑΕΛ, αλλά στην ουσία δεν άλλαξε τίποτα και θεωρώ πως είμαστε στους στόχους μας. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Για το παιχνίδι για 35-40 λεπτά, χαιρόμουνα που ήμουν προπονητής του Αποέλ. Είδα μια ομάδα όπως τη θέλω, με κυκλοφορία, με προϋποθέσεις αλλά τα χαλούσαμε στις τελικές πάσες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν διατηρήσαμε τον ίδιο ρυθμό. Είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά δεν είχαμε την ίδια ενέργεια, λογικό ήταν να είναι καλύτερος ο αντίπαλος σε κάποια ματς του αγώνα με συνέπεια το αποτέλεσμα. Θα σταθώ σε ένα άλλο θέμα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα δεν μίλησα για διαιτησία, επειδή όμως το πρωτάθλημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες, ποιος θα πάρει πρωτάθλημα, ποιος θα βγει Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί και στο προηγούμενο πρωτάθλημα έγιναν δυο καθαρά πέναλτι και σήμερα έγινε ένα καθαρό πέναλτι πάνω στο Μαντούκα που δεν δόθηκε. Μιλάω για λεπτομέρειες και λάθη που κρίνουν καταστάσεις. Είμαστε ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο, προβληματισμένοι από το δεύτερο και δεν θα χρησιμοποιήσουμε κανένα άλλοθι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αλλάξει, μου θυμίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ μόλις ήρθα που ήταν δυνατή,.