Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Ένα μεγάλο μπράβο σε κόσμο και παίκτες” (video)

Καϊάφας: “Ένα μεγάλο μπράβο σε κόσμο και παίκτες” (video)


Με τον καιρό και με τη διοίκηση δίπλα στην ομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μέλλον, όπως δήλωσε ο Κώστας Καϊάφας.

Καϊάφας: Με τη σειρά μου να πω ένα μπράβο στο κόσμο μας που ήρθε ξανά εδώ παρότι είμαστε αδιάφοροι. Μεγάλο μπράβο και στους νεαρούς. Συνεχίζουμε ένα δρόμο δύσκολο, από την πρώτη μέρα. Με το καιρό και με τη διοίκηση δίπλα μας, έχουμε κάποια άκρη. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Είναι πραγματικότητα πως παίζαμε χωρίς άγχος που ήταν όλο στον Απόλλωνα. Συγχαρητήρια στο κόσμο μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ γύρισε το παιχνίδι μετά το 60. Προηγουμένως είχες κάνει αναφορά πως μένετε από δυνάμεις.
-Σήμερα είχαμε μειωμένο μέσο όρο ηλικίας, ήταν πιο νεαρά παιδιά. Είχαμε τα ίδια τρεξίματα, αλλά οι αλλαγές μας σήμερα ήταν πιο καλές.

Χριστάκης: Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους 3 βαθμούς να παίζουν ρόλο στις πιθανότητες για κάτι καλύτερο από την 3η θέση. Ξεκινήσαμε καλά, ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, δοκάρι, δυστυχώς δεν σκοράραμε για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είχαμε αναγκαστικές αλλαγές που επηρέασαν, αδυνατίσαμε μπροστά. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ να ανέβει, να πιέσι και να πετύχει δυο γκολ. Εν ολίγοις εμείς χάσαμε το παιχνίδι και δεν μας κέρδισε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

image