Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να αποκαταστήσει τη σχέση της με τα δίκτυα

Να αποκαταστήσει τη σχέση της με τα δίκτυα

vik_1697


Από τη μέρα που ο Καϊάφας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η εικόνα της ομάδας έχει αλλάξει άρδην και προς το καλύτερο. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει να ξέρει τι θέλει μες το γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές μας προσθέτουν συνεχώς κομματάκια αυτοπεποίθησης. Δεν πρέπει όμως να αγνοούμε πως μόνο ένα παιχνίδι κερδίσαμε, ενώ 4 εξήλθαν ισόπαλα, παρότι σε όλα, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η καλύτερη ομάδα.

Δεν είναι μυστικό, ο λόγος που η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά δεν κερδίζει, είναι η αδυναμία της στο εύκολο γκολ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φτιάχνει σωρεία ευκαιριών κάθε εβδομάδα και η συντριπτική πλειοψηφία τους πάνε στο κάλαθο των αχρήστων. Ο προπονητής μας δεν κρύφτηκε και τόνισε πως αυτό οφείλεται κυρίως στην απουσία καθαρόαιμου στράικερ στο ρόστερ. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Αντρέ Σκέμπρι που κλήθηκε να επωμιστεί το ρόλο του μοναδικού προωθημένου δεν δείχνει το ίδιο άνετος όσο φαινόταν στα άκρα ή ως δεύτερος στράικερ.

Αφού η ομάδα μας έχει θέσει ως στόχο την τετράδα, οφείλει να το κυνηγήσει. Για να τα καταφέρει πρέπει να φτιάξει τα κακώς έχοντα στην επίθεση της. Δεν είναι μόνο θέμα του Σκέμπρι, αλλά όλων. Πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό μπροστά στο τέρμα και το γκολ θα έρθει.