Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σε προχωρημένο στάδιο για συγκεκριμένους νεαρούς

Σε προχωρημένο στάδιο για συγκεκριμένους νεαρούς

a103


Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις των ιθυνόντων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κύπρο τους οποίους έχει υποδείξει ο τεχνικός της ομάδας μας, Κώστας Καϊάφας.

Οι τριφυλλοφόροι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με παίκτες που είχαν θετική παρουσία στις ομάδες τους και βρίσκονται σε αρκετά νεαρή ηλικία. Όπως γράφτηκε και τις περασμένες ημέρες, ένας από τους παίκτες που αρέσουν στον Κύπριο τεχνικό είναι ο Γιώργος Αρέστη της Ένωσης και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα ακουστούν κι άλλοι συνομήλικοι του.

Οι πράσινοι είναι αναγκασμένοι να ενισχυθούν με Κύπριους παίκτες αφού ως γνωστό από τη νέα σεζόν στον κατάλογο «Α» θα πρέπει απαραίτητα να εγγράφονται και τουλάχιστο δέκα (10) ποδοσφαιριστές που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Από τους δέκα (10) αυτούς ποδοσφαιριστές θα πρέπει τουλάχιστο οι πέντε (5) να προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας για τούτο και η τεχνική ηγεσία είχε προπονήσει τις προηγούμενες ημέρες τις ομάδες U21 και U17.