Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκέφτεται διάφορα σενάρια

Σκέφτεται διάφορα σενάρια

vik_8150


Άγνωστη είναι η εντεκάδα που θα παρατάξει ο Κώστας Καϊάφας στο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του και για κάποιες θέσεις θα προβληματιστεί. Βέβαιη πάντως θεωρείται η επιστροφή του Λεάντρο Μαρκολίνι σε θέση αριστερού μπακ.

Η άμυνα λοιπόν, είναι λίγο πολύ γνωστή. Μορέιρα, Κυριάκου, Σκαραμοτσίνο, Σερφά και Λεάντρο πολύ δύσκολα θα χάσουν τη θέση τους, αν και ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε είναι πλέον καλά. Η χημεία που είχαν βρει οι 4 πίσω, καθώς και το γεγονός πως ο Ζοάο Πάουλο είχε χάσει έδαφος, κάνουν την αλλαγή μάλλον απομακρυσμένο σενάριο.

Στα χαφ τώρα, Σερτζίνιο και Μαργκάσα θεωρούνται δεδομένοι και παίζεται η θέση του επιτελικού. Ο Νούνο Ασσίς επέστρεψε πριν 10 μέρες στη εντεκάδα, για να αποχωρήσει όμως τραυματίας στο ημίχρονο. Ο Ρικάρντο Φερνάντες από την άλλη είχε κερδήσει την εμπιστοσύνη του Καϊάφα, χωρίς όμως να κάνει τη διαφορά. Προβάδισμα έχει ο Νούνο ως ηγέτης της ομάδας, όλα όμως τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Τέλος είναι η τριπλέτα των χαφ. Κόντρα στην ΑΕΛ, ο Άλεξ Ρούμπιο έμεινε στο πάγκο και στη θέση του ξεκίνησε ο Αλίπιο. Θεωρούμε απομακρυσμένο το σενάριο να επαναληφθεί κάτι τέτοιο και πιο πιθανό είναι τη τριπλέτα να αποτελούν Εφραίμ, Σκέμπρι και Ρούμπιο. Θέση κτυπάει και ο Ονησίφορος Ρουσιάς που στη Λεμεσό είχε περάσει στον αγώνα σαν αλλαγή.