Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σταθερά κι αμείωτα!

Σταθερά κι αμείωτα!

vik_2791


Ο αιώνιος αντίπαλος μας είναι βασικός διεκδηκητής του πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δυστυχώς, παίζει μόνο για τον εαυτό της και τον κόσμο της. Κι όμως αν κάποιος έβλεπε τις εξέδρες θα πίστευε το αντίθετο. Σχεδόν κατάμεστες Δυτική, Ανατολική και Βόρεια, σχεδόν 500 απούλητα εισιτήρια για τη Νότια, κι ας ήταν όλα κι όλα 3000.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα πεθάνει ποτέ και ο λόγος είναι απλός. Δεν πρόκειται ποτέ να την αφήσει ο τεράστιος ΛΑΟΣ της. Ένας ΛΑΟΣ που παραδίδει κάθε εβδομάδα μαθήματα αφοσίωσης και οπαδισμού. Θεωρούμε πως κανείς άλλος δεν μπορεί να αντιληφθεί πως νιώθουμε. Εκείνη την έλξη κάθε Σαββατοκύριακο που δεν μπορεί να μας αφήσει μακριά της. Εκείνη την αγάπη που μας κρατάει κοντά, ακόμα κι όταν τα αποτελέσματα ή αποφάσεις (εκάστοτε) διοικούντων μας πληγώνουν.

Η αγάπη μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ αυξάνεται καθημερινά με σταθερούς ρυθμούς! Τα οικονομικά προβλήματα δεν πρόκειται να λυγίσουν κανένα. Κι όταν μια μέρα είμαστε έτοιμοι να κτυπήσουμε ξανά πρωτάθλημα, είτε αυτό είναι του χρόνου είτε σε 10 χρόνια, να είστε σίγουροι πως θα διαλύσουμε τα πάντα στο διάβα μας σαν τσουνάμι.