Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκεντρώσεις σε Παλλουριώτισσα και Μενεού αύριο

Συγκεντρώσεις σε Παλλουριώτισσα και Μενεού αύριο

vik_2602


Με παρουσία οκτώ ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πραγματοποιηθούν οι αυριανές συγκεντρώσεις οικονομικής ενίσχυσης. Στην Παλλουριώτισσα θα βρίσκονται οι Σκέμπρι, Σκαραμοτσίνο, Σερφά και Κυριάκου, ενώ στο Μενεού οι Εφραίμ, Ασίς, Αντράντε, Ρουσιάς. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τις αυριανές εκδηλώσεις πιο κάτω από το ενημερωτικό δελτίο της ομάδας μας:

Δύο μεγάλες ανοικτές συγκεντρώσεις σε Παλλουριώτισσα και Μενεού θα πραγματοποιηθούν αύριο (09/04), στο πλαίσιο της προσπάθειας για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.

Στις δύο ανοικτές συγκεντρώσεις θα δώσουν το παρών τους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, όπως και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση γύρω από θέματα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα συνομιλήσουν με τον κόσμο, θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν μαζί του.

Η ανοικτή συγκέντρωση στην Παλλουριώτισσα θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα της Αναγέννησης Παλουριώτισσας και θα ξεκινήσει στις 19:00. Το παρών τους θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές Αντρέ Σκέμπρι, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Σοφιάν Σερφά και Χάρης Κυριάκου.

Η ανοικτή συγκέντρωση στο Μενεού θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα «Βατιλιώτης» και θα ξεκινήσει στις 19:30. Στο χώρο θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Εφραίμ, Νούνο Ασίς, Ζοάο Πάολο Αντράντε και Ονησίφορος Ρουσιάς.

Θα υπάρχει και στις δύο συγκεντρώσεις συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας και λαχνών οικονομικής ενίσχυσης.