Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα εισιτήρια με Απόλλων

Τα εισιτήρια με Απόλλων

vik_8725


Στη διάθεση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκονται τα εισιτήρια του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την Κυριακή τον Απόλλωνα και ο σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα τις λεπτομέρειες της προπώλησης:

Έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 27 Απριλίου, στις 18:00, στο ΓΣΠ, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής, της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Η διάθεση των εισιτηρίων από τα σημεία πώλησης θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (26/04), ενώ μέσω του Online Ticketing εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την Κυριακή (27/04), στις 14:30. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, από τις 16:00. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι του σταδίου.

Μετά τις αποκοπές που έχει κάνει η αστυνομία σε όλες τις κερκίδες, για λόγους ασφαλείας, έχει απομείνει μόνο ένας πολύ μικρός αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων για το κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, τα οποία θα πωλούνται μόνο μέσω του Online Ticketing.

Για την Δυτική κερκίδα, λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων, δεν θα εκδίδονται παιδικά και μαθητικά εισιτήρια αγώνα.

Για σκοπούς καλύτερου ελέγχου των εισιτηρίων, τα παιδιά που θα κατέχουν παιδικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας, θα εισέρχονται σε κάθε κερκίδα από ξεχωριστή θύρα, σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ4, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α4 και στη Βόρεια από τη Θύρα Β4.

 

Τα σημεία πώλησης εισιτηρίων:

•           Green Boutique (Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:00-13:00 και 15:00-18:30 και Σάββατο 09:00-14:00)

•           ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού Σύλλογος Πρόοδος (Πέμπτη μέχρι Σάββατο 17:00 – 20:00)

•           ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας (Πέμπτη με Σάββατο 17:00 – 20:00)

•           Μέσω του Online Ticketing
Τιμές εισιτηρίων:

•           Κανονικό: 15 ευρώ

•           Μαθητικό: 10 ευρώ

•           Τα παιδικά εισιτήρια θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους της ανατολικής και της βόρειας κερκίδας, σε παιδιά κάτω των 12 χρονών.