Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τυχερή που τον έχει, για άλλον ένα λόγο

Τυχερή που τον έχει, για άλλον ένα λόγο

vik_6613


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ όλοι αισθάνονται τυχεροί που στο τιμόνι της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι πλέον ο Κώστας Καϊάφας με στενό συνεργάτη τον Άκη Ιωακείμ. Έχουν καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσουν την εικόνα, να ενώσουν τον κόσμο και να φέρουν αισιοδοξία στο πράσινο οικοδόμημα. Η πρόσληψη τους εκ του αποτελέσματος μπορεί να θεωρηθεί ορθή και η επισημοποίηση της συνεργασίας και για το μέλλον, θέμα χρόνου.

Καθαρά αγωνιστικά μιλώντας πάντως, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τυχερή που έχει τον Καϊάφα στον πάγκο και για άλλο ένα λόγο. Όπως έχει γραφτεί σε προηγούμενα άρθρα μας, στα επόμενα πρωταθλήματα, η ομάδα που θα διαθέτει ποιοτικούς Κύπριους ποδοσφαιριστές, θα αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Για χρόνια οι Κύπριοι δεν έπαιρναν ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να χαθούν πολλά ταλέντα. Η ομάδα μας έχει ένα προπονητή ο οποίος λόγω της θητείας του στην Αλκή, έχει εργαστεί με αρκετούς ταλαντούχους Κύπριους, ενώ έχει μελετήσει την αγορά και γνωρίζει τι θέλει από αυτήν.

Επιπρόσθετα, Καϊάφας και Ιωακείμ, δεν είναι δυο περαστικοί, οι οποίοι θα παραμελήσουν την ακαδημία, φοβούμενοι το αποτέλεσμα. Από αυτήν αναδείχθηκαν και έχουν σκοπό να κτίσουν για το μέλλον, όχι να φτιάξουν μια ομάδα προσωρινή. Αν δεν δώσουν ευκαιρίες στην ακαδημία δύο προϊόντα της, ποιος θα δώσει; Ανεξάρτητα από την εξέλιξη με τον τεχνικό διευθυντή, η επένδυση σε εγχώρια ταλέντα πρέπει να αποτελεί πολιτική του σωματείου και το τεχνικό δίδυμο το εγγυάται.

Ήδη Καϊάφας και Ιωακείμ παρακολουθούν στενά την ακαδημία μας και έχουν διακρίνει κάποια ταλέντα που μπορούν να εξελιχθούν σε καλούς παίκτες. Ταυτόχρονα, έχουν εντοπίσει και υποδείξει παίκτες από άλλες ομάδες, που θεωρούν ότι μπορούν να προσφέρουν στο παρόν και στο μέλλον. Με ένα από αυτούς μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις.