Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχει θέση στο ρόστερ

Έχει θέση στο ρόστερ

vik_0990


“Μας βοήθησαν οι αλλαγές”, είπε ο Κώστας Καϊάφας όταν ρωτήθηκε για την ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο, ένα διάστημα που η ΟΜΟΝΟΙΑ συνήθως παρουσιάζεται κουρασμένη. Την αξία του Γιώργου Εφραίμ την ξέρουμε όλοι και είναι αδιαπραγμάτευτη, έδωσε ζωντάνια και ουσία. Ο Ρουσιάς όμως τώρα συστήνεται και χθες το έκανε με εκκωφαντικό τρόπο.

Έχουμε την άποψη πως η χθεσινή εμφάνιση του Ρουσιά, ήταν πιο ενδεικτική του τι μπορεί να προσφέρει και από εκείνη που ξεκίνησε βασικός, αλλά και εκείνες που σκόραρε. Κατάφερε να ζωντανέψει την επιθετική μας γραμμή, να προσφέρει στο δημιουργικό παιχνίδι αλλά και να απελευθερώσει τον Αντρέ Σκέμπρι. Το κυριότερο όμως ήταν έδειξε πως το ένιωθε. Έμπαινε στις φάσεις, πάλευε, πανηγύρισε έντονα, ήταν σαν να φώναζε πως αξίζει να παίρνει αγωνιστικά λεπτά.

Για τον Ονησίφορο, ισχύει ότι για όλα τα ταλαντούχα παιδιά στην ηλικία του: το πόσο καλός ποδοσφαιριστής θα γίνει εξαρτάται από το ταλέντο του, αλλά και τη δουλειά που θα κάνει ο ίδιος. Χθες φώναξε πως μπορεί να δώσει λύσεις.