Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλαμπί ή Πλατινί;

Αλαμπί ή Πλατινί;

alabi


Γνωστός ο προβληματισμός του Καϊάφα για την άμυνα. Η απουσία Λεάντρο και Αντράντε, δημιουργεί στον κόουτς το δίλημμα κατά πόσον να μετακινήσει τον Σκάρα στον άκρο και να παίξει με Αλαμπί κεντρικό αμυντικό ή να ξεκινήσει το Σκάρα στο κέντρο της άμυνας με ένα εκ των Πλατινί και Χριστόφορο αριστερά.

Άμυνα

Τον προβληματισμό τον γράψαμε. Κατά τα άλλα ο Μορέιρα θα είναι στον άσσο, ο Κυριάκου δεξί μπακ και ο Σερφά ο έτερος κεντρικός αμυντικός. Το τι θα αποφασίσει ο Καϊάφας για την υπόλοιπη σύνθεση της άμυνας, θα το μάθουμε στο γήπεδο.

Μεσαία Γραμμή

Μαργκάσα και Σερτζίνιο θα είναι τα αμυντικά χαφ. Η αλλαγή στον άξονα, αφορά την επανεμφάνιση του Νούνο Ασσίς σε ρόλο επιτελικού. Όσον αφορά τα άκρα, Ρούμπιο και Εφραίμ ξεκινάνε αν και υπάρχει ενδεχόμενο ένας να μείνει εκτός.

Επίθεση

Η τελευταία γραμμή πιο πάνω, εξαρτάται άμεσα από την επίθεση. Υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσει ο Ονησίφορος Ρουσιάς σε ρόλο φορ. Σε αυτή τη περίπτωση ο Αντρέ Σκέμπρι θα βρεθεί στα πλάγια εκτοπίζοντας πιθανότατα το Ρούμπιο. Πιο πιθανό πάντως είναι ο Αντρέ να παραμείνει σε ρόλο φορ.