Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανοικτά και χωρίς σκοπιμότητες

Ανοικτά και χωρίς σκοπιμότητες

vik_2426


Καθόλου δεν απασχολούν την ΟΜΟΝΟΙΑ οι όποιες φιλοδοξίες έχουν ΑΕΛ και Αποέλ. Η ομάδα μας έχει αποδείξει πως δεν νοιάζεται αυτή τη στιγμή τόσο να “κόψει” βαθμούς από οποιονδήποτε, αλλά πολύ περισσότερο να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες και κατά προτίμηση να πάρει αποτέλεσμα.

Με αυτή τη λογική αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο αύριο ο Κώστας Καϊάφας. Δεν πρόκειται να βάλει τακτικές σκοπιμότητες στο πλάνο του, αλλά θα προσπαθήσει να παίξει ανοικτά και ορθόδοξα, με στόχο να πετύχει γκολ και να κερδίσει. Έχουμε γράψει επανειλημένα πως δεν αγγίζουν κανένα οι φημολογίες και οι πιέσεις που προσπαθούν οι απέναντι να εξασκήσουν. Μαθήματα δεν δεχόμαστε από κανένα.

Έχει πάντως τεράστιο ενδιαφέρον, το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Μέχρι πριν 1,5 μήνα παρουσίαζαν όλοι τις ομάδες τους σαν κάτι σπουδαίο και καταπληκτικό. Πλέον θεωρούν δεδομένο πως αν δεν “χαρίσουμε” κανείς δεν μπορεί να μας κερδίσει. Αυτό δείχνει πως ακόμα και όταν είμαστε κάτω, μας φοβούνται. Και ισχύει για όλους.