Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βλέπουν ΑΕΛ

Βλέπουν ΑΕΛ

vik_3974


Το ντέρμπι αιωνίων είναι ήδη στο παρελθόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε να κερδίσει, δεν το κατάφερε πληρώνοντας το γνωστό πρόβλημα της στο εύκολο γκολ, αλλά ουσιαστικά δεν έχασε και τίποτα. Βλέπει τη συνέχεια με αισιοδοξία, γιατί τον τελευταίο μήνα έχει αποδείξει πως μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, πολύ καλύτερο από ότι έπραξε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Επόμενος αντίπαλος πλέον, η πρωτοπόρος ΑΕΛ. Η γενική παραφιλολογία που επέλεξαν κάποιοι να ξεκινήσουν για δικούς τους λόγους, δεν πρέπει να απασχολεί κανένα στο πράσινο στρατόπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξεκίνησε από τη μέρα που ήρθε ο Καϊάφας. Να παίξει καλό, ανοικτό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες, να συνεχίσει να βελτιώνεται. Τα άλλα όλα είναι για τα μυαλά των φαντασιόπληκτων.

Ο αγώνας βέβαια μόνο εύκολος δεν είναι, αφού η ΑΕΛ καίγεται για το τρίποντο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την τακτική που θα ακολουθήσει ο προπονητής μας, που έδειξε ότι διαβάζει τους αντιπάλους. Το βέβαιο είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τις δυνατότητες να κερδίσει μες τη Λεμεσό.