Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Για μεταγραφές κοιτάμε πρώτα στην Κύπρο” (audio)

“Για μεταγραφές κοιτάμε πρώτα στην Κύπρο” (audio)

vik_8693


Οι πληροφορίες θέλουν τον Κώστα Καϊάφα και την διοίκηση να στοχεύουν σε παίκτες που ξεχώρισαν φέτος στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Μιλώντας για το θέμα ο Ανδρέας Δημητρίου σήμερα, είπε πως για την ώρα γίνονται μόνο σκέψεις και επιβεβαίωσε πως αφορούν ποδοσφαιριστές από την Κύπρο.

Για τον προγραμματισμό ο εκπρόσωπος τύπου των πράσινων είπε:
-Στόχος είναι να γίνουν σωστές επιλογές με πολλή μελέτη, με μειωμένο μπάτζετ να φτιάξουμε μια ομάδα που θα είναι ποιο διεκδικητική από τη φετινή. Κάποια πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται. Όσο ο χρόνος περνάει θα μπούμε σε πιο ουσιαστικά θέματα. Είναι λογικό να κοιτάζουμε πρώτα στην Κύπρο, το τι έχουμε μπροστά μας. Τους γνωρίζεις καλύτερα και μπορείς να μάθεις πιο εύκολα στοιχεία για τους παίκτες. Ασφαλώς θα γίνει προσεκτική μελέτη και εκτός Κύπρου. Για την ώρα είμαστε στις σκέψεις.

Για το κεφάλαιο τεχνικός διευθυντής:
-Με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, λίγων ποδοσφαιριστών τελειώνουν τα συμβόλαιο. Το έργο του Τ.Δ. θα κριθεί σε βάθος χρόνου, δεν θα γίνουν πολλές προσθαφαιρέσεις τώρα. Βρισκόμαστε ακόμα στο στάδιο της αξιολόγησης. Δεν θα προσλάβουμε ένα άνθρωπο “αμάν-αμάν” να κάνει τον προγραμματισμό. Θέλουμε να ρθει και σε βάθος χρόνου να έχει συνεργασία με το προπονητικό τιμ. Η απόφαση θα παρθεί όταν νιώσει το Δ.Σ. πως βρέθηκε ο κατάλληλος.

Για Σκάρα και Νετάνια:
-Δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για κάθοδο του κου Μιζράχι. Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να καταθέσει επίσημη πρόταση. Ο Σκαραμοτσίνο έχει συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια.

Για τον τελικό πετόσφαιρας:
-Έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το 4ο κύπελλο στην ιστορία της. Είναι μια προσπάθεια για να κλείσει η σεζόν με τίτλο, το δικαιούταν η ομάδα μας.

Για τον επαναληπτικό στο φούτσαλ:
-Η ομάδα μας απόψε θα επιχειρήσει να ανατρέψει αυτό το 4-1. Υπάρχει διάθεση, θα παλέψουν και με την βοήθεια του κόσμου, ελπίζουμε να τα καταφέρουν.

Ακούστε τις δηλώσεις του Α.Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο: