Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για την πάρτη μας, χωρίς πίεση

Για την πάρτη μας, χωρίς πίεση

vik_3974


Στη Λεμεσό εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα, δεν έχει το παραμικρό άγχος και πίεση για τον αγώνα, όπως πάντα όμως θα κυνηγήσει τη νίκη χωρίς σκοπιμότητες. Επί Καϊάφα άλλωστε ακόμα αγνοεί τη λέξη ήττα.

Η πίεση είναι όλη βέβαια στην ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού καίγεται για βαθμούς, αφού προπορεύεται στο πρωτάθλημα και έχει απόσταση 3 βαθμών από το δεύτερο Αποέλ. Η ομάδα μας από την άλλη, έχει κλειδώσει την έξοδο της στην Ευρώπη και πλέον αγωνίζεται για να φτάσει όσο μπορεί πιο ψηλά, να ικανοποιεί τους οπαδούς της και να βελτιώνεται.

Μέσα στην κατάσταση που περιγράψαμε πιο πάνω, ήρθαν και οι επικοινωνιολόγοι του αιωνίου μας να φτιάξουν “κατάσταση”. Από το τέλος του αιωνίου ντέρμπι της τελευταίας εβδομάδας, εκφράζουν ανοικτά την ευχή η ομάδα μας να παίξει κόντρα στην ΑΕΛ με το ίδιο πάθος που το έπραξε απέναντι τους. Όλα αυτά βέβαια δεν αγγίζουν κανένα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αλίμονο άλλωστε αν δεχόμασταν μαθήματα ηθικής και πάθους από μια ομάδα που ελέγχει με δικούς της ανθρώπους κάθε σώμα της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Παίζουμε για την πάρτη μας και μόνο.