Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γκικίεβιτς: “Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

Γκικίεβιτς: “Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

sak_3685


Συνέντευξη σε μέσο του Καζακστάν παραχώρησε ο Ούκας Γκικίεβιτς. Ο Πολωνός έμεινε μόνο 6 μήνες στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μίλησε όμως με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας και αποθέωσε το μεγάλο της κόσμο. Αναλυτικά όσα είπε σχετικά με την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Ούκας, πώς αποφάσισες την αλλαγή ομάδας; Στην Πολωνία είχες κερδίσει πρωτάθλημα με τη Σλασκ, στην Κύπρο ήσουν δεύτερος σκόρερ σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά πάλι άλλαξες ομάδα. Η αποχώρηση σου σχετίζεται με τα οικονομικά προβλήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Θεωρώ πως το σημαντικό δεν είναι πόσο καιρό μένεις σε μια ομάδα, αλλά πόσα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή. Για παράδειγμα στη Σλασκ έπαιξα 3 χρόνια. Κατά τη διάρκεια τους κέρδισα πρωτάθλημα, έπαιξα σε προκριματικά Τσάμιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έκατσα λίγο αλλά έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Ήταν μια καλή περίοδος της ζωής μου, έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια και έχω τεράστιο σεβασμό για τους προπονητές μου αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Απλά με ενδιαφέουν πάντα οι νέες προκλήσεις, έτσι μετακινήθηκα στην Τομπόλ με την οποία θέλω να παίξω στην Ευρώπη.
Έπαιξες μόνο μισή σαιζόν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Στην επίσημη ιστοσελίδα του προηγούμενου κλαμπ σου, αναρτήθηκαν λόγια ευγνωμοσύνης σου και ανάφερες ότι η λύση του συμβολαίου ήταν κοινή συναινέση. Είπες επίσης πως άφησε πολλούς φίλους στη Κύπρο. Πώς πάει τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ; Πώς αντέδρασαν όταν έφυγες;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα καθώς μπήκαν στα πλέι οφ. Μιλάω καθημερινά με πρώην συμπαίκτες μου. Όταν έφυγα από την Κύπρο μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία, ενώ καλές σχέσεις διατήρησα και με τον ίδιο το σύλλογο. Κανείς δεν ξέρει πως θα τα φέρει η μοίρα, μπορεί στο μέλλον να ανταμώσουμε ξανά.