Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Δεν θέλουμε να κάνουμε λάθος”

“Δεν θέλουμε να κάνουμε λάθος”


Για όλα σχεδόν τα θέματα της ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗΣ επικαιρότητας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Αντρέας Δημητρίου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας τόνισε πως η υπόθεση τεχνικός διευθυντής καθυστερεί για να ελαχιστοποιηθεί το ρίσκο. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την διακοπή: «Αυτά τα θέματα προγραμματισμού και τεχνικού διευθυντή απασχολούν το Δ.Σ άσχετα από την διακοπή του πρωταθλήματος. Είναι ζητήματα που αφορούν στην προσπάθεια για την νέα σεζόν και συνεπώς θα μας απασχολούν συνεχώς. Συζήτιουνται με κάθε σοβαρότητα ούτως ώστε οι αποφάσεις που θα παρθούν να μειώσουν σε μεγάλο ποσοστό το περιθώριο λάθους. Υπάρχει χρόνος ακόμη, όμως βρισκόμαστε σε ένα στάδιο του πρωταθλήματος και σε κάθε ομάδα γίνονται σκέψεις για την νέα σεζόν».

Για την ομάδα : «Είναι ένα έργο μια προσπάθεια δύσκολη. Θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε μείωση του μπάτζετ με παράλληλη αύξηση του πλεονασματικού προϋπολογισμού της ομάδας με συνδυασμό την απόκτηση ποιοτικών παικτών. Είναι μια προσπάθεια δύσκολη όμως θα το παλέψουμε. Πολύ προσεκτικά θα κάνουμε τις επιλογές μας. Εμείς θέλουμε να περιορίσουμε τα λάθη μας και αν τα καταφέρουμε να μην κάνουμε λάθος»

Για τον κόσμο και τις φιλοδοξίες του: «Ο πήχης όσο αφορά στις προσδοκίες του κόσμου μας είναι πάρα πολύ ψηλά. Ο κόσμος είναι ώριμος να δεχθεί το γεγονός ότι προτεραιότητα για τα επόμενα χρόνια δεν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά το οικονομικό κομμάτι. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς στο οικονομικό σε αντίθετη περίπτωση θα καταρρεύσουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εξάλλου το οικονομικό πρόβλημα δεν είναι μόνο στην Κύπρο. Έχουν μειώσει και οι παίκτες τις απαιτήσεις τους ασφαλώς αυτό βοηθά τις ομάδες»

Για τον τεχνικό διευθυντή: «Το θέμα συζητιέται συνεχώς. Ο λόγος που συζητιέται σε τόσο μεγάλο βαθμό είναι για να περιορίσουμε τις λάθος επιλογές. Δεν έχει τεθεί κάποιο χρονοδιάγραμμα για την τελική μας επιλογή. Εδώ και τρεις-τέσσερις εβδομάδες το συζητούμε. Θα κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη και θα πάρουμε την απόφαση»

Για τις φήμες του προγραμματισμού και τα ονόματα: «Ήμασταν βέβαιοι ότι από την στιγμή που ο προπονητής μας μετέβη στην Αθήνα ότι θα άρχιζαν και τα σενάρια πιθανών στόχων. Δεν έχουμε κάτι να πούμε. Τέτοια εποχή και όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι  θα βγουν ονόματα. Ο κόσμος να κάνει υπομονή και τα θέματα αυτά θα τα χειριστούν οι άνθρωποι που πρέπει να τα χειριστούν. Είναι αρκετά νωρίς ακόμη»

Για την πιθανή συνεργασία με τον Μιχάλη Σεργίου: «Ο κ. Μιχάλης Σεργίου εργάστηκε και παλαιοτέρα στην Ομόνοια .Ήταν προπονητής και στις ομάδες U21. Ήταν συνεργάτης του Πάμπου Χριστοδούλου όταν η ΑΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα. Εργάστηκε και στην Ανόρθωση. Αν και εφόσον υπάρξει συνεργασία θα το ανακοινώσουμε».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Ασφαλώς και θέλουμε τη νίκη για να ανέβουμε στην 4η θέση. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας οι οποίες εμφανίστηκαν μετά από αρκετό καιρό κόντρα στην ΑΕΛ. Θα δουλέψουμε με στόχο την Τετάρτη να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι για να κερδίσουμε τον αγώνα. Να φτιάξουμε μια βάση με το τέλος της σεζόν για την νέα σεζόν»