Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: “Μπράβο στην αστυνομία…” (video)

Δημητρίου: “Μπράβο στην αστυνομία…” (video)


Παράπονα για την κακή αστυνόμευση του αγώνα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού ο κόσμος στην Ανατολική εξέδρα κινδύνεψε και πάλι από φωτοβολίδα που έστειλε πιστόλι από τη Νότια! Ο Ανδρέας Δημητρίου στο τέλος του αγώνα μίλησε έντονα.

“Συγχαρητήρια στην Αστυνομία, δεν πέρασε ούτε ένα αντικείμενο, ούτε πιστόλι στη Νότια. Θερμά συγχαρητήρια ξανά. Όταν θρηνήσουμε θύματα θα ευαισθητοποιηθούμε. Έρχεται ο κόσμος με τα παιδιά του να δει ποδόσφαιρο και τον πυροβολούν”, δήλωσε σε έντονο ύφος.

Στη συνέχεια σχολίασε τα υπονοούμενα του Γιώργου Δώνη, λέγοντας “Δεν ξέρουμε εάν εννοούν την ομάδα μας, με το άλλοι φωνάζουν  και άλλοι ευνοούνται. Αν εννοούν την ομάδα μας, τότε πέραν από τους δικούς τους οπαδούς, που και αυτοί ίσως να μην τους πιστεύουν, τότε κανείς άλλος στην Κύπρο δεν τους πιστεύει”.

Για το παιχνίδι είπε, “Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στα πρώτα 20 λεπτά, όμως στη συνέχεια ελέγξαμε το ρυθμό. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου, είχαμε πολύ καλές φάσες. Η ομάδα έδειξε ότι συνεχίζει από κει που μένει και κτίζει το πρόσωπο που θέλει. Ο προπονητής μας είπε πως θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά. Η διαφορά που βλέπουμε είναι σημαντική, μπορεί σίγουρα να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο“.

“Είμαστε πέμπτοι και ο κόσμος γέμισε το γήπεδο. Παράδειγμα προς μίμηση ο κόσμος μας, μπράβο, τους θέλουμε συνέχεια δίπλα από την ομάδα. Εάν πηγαίναμε για πρωτάθλημα, δεν θα ξέραμε που να τους βάλουμε”, κατέληξε μιλώντας με περηφάνια για τον κόσμο.