Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυο σημαντικά μαθήματα

Δυο σημαντικά μαθήματα

vik_1280


Αφού τα πράγματα είναι πιο χαλαρά στην ομάδα μας πλέον, μιας και δεν υπάρχουν στόχοι τίτλου, καλό είναι να λέμε και τα δικά μας λάθη. Η χθεσινή νίκη, μας δίδαξε δυο πολύ σημαντικά πράγματα και καλό είναι να μάθουμε από αυτά.

Πρώτον: από νωρίς αρκετοί φίλοι, μας έστελναν μηνύματα πως το παιχνίδι είναι “δοσμένο”, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα παίξει κλπ. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να παίζουμε το επικοινωνιακό παιχνίδι των απέναντι. Πραγματικά νιώθουμε πως πιστεύουμε όποια φήμη κυκλοφορήσει. Το πάθος των παικτών μας δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης.

Δεύτερον: Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ έφερνε ισοπαλία με τον Ερμή, πολλοί έσπευσαν να πουν πως οι αλλαγές του Καϊάφα είχαν σαν αποτέλεσμα να μην διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι. Δεν αντιλέμε, μπορεί να έπαιξαν κάποιο ρόλο, όμως είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε στο τέλος και εκ του αποτελέσματος. Ο προπονητής έχει υπόψην του κάποια δεδομένα και βάση αυτών κάνει τις επιλογές του. Χθες οι αλλαγές του προπονητή μας βγήκαν, την περασμένη εβδομάδα όχι τόσο. Δεν υπάρχει νόημα να το συζητάμε.