Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευχαριστίες για τη στήριξη του κόσμου

Ευχαριστίες για τη στήριξη του κόσμου

vik_4105


Τις ευχαριστίες της για την στήριξη του κόσμου στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αρεδιού στέλνει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η αίθουσα του οικήματος ήταν γεμάτη με κόσμο που πήγε για να δείξει την αγάπη του προς την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιο κάτω το ενημερωτικό δελτίου:

Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός, αγνή αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ και έντονη διάθεση για στήριξή της, ήταν τα κυριότερα στοιχεία που ξεχώρισαν στην χθεσινή ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του ΕΑΣ Αρεδιού, εκεί όπου στεγάζεται και ο ΣΥ.ΦΙ. 12 Ορεινής.

Ο χώρος ήταν κατάμεστος από φίλους του Σωματείου μας κάθε ηλικίας, οι οποίοι με χαμόγελο στα χείλη και με έντονο το συναίσθημα της αισιοδοξίας, υποδέχτηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που έδωσαν το παρών τους.

Μέσα και από την χθεσινή ανοικτή συγκέντρωση βγήκε το δυνατό μήνυμα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ λατρεύεται σε κάθε γωνιά της Κύπρου και πως παντού υπάρχουν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ έτοιμοι να καταθέσουν και τη ψυχή τους για να βοηθήσουν αυτό το Σωματείο.

Αξίζουν θερμά ευχαριστώ στους διοργανωτές της χθεσινής ανοικτής συγκέντρωσης, αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτήν. Η στήριξη που έχουν προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ισχυρή και πολύπλευρη. Από την συγκέντρωση μαζεύτηκε το χρηματικό ποσό των 4705 ευρώ από πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας και εισφορών.