Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αποστολή για Λεμεσό

Η αποστολή για Λεμεσό

ma_04201


Με στόχο την πρώτη της νίκη στη Λεμεσό φέτος, η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμετράται αύριο στις 17:00 με την ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο (Cytavision Sports 1).

Οι πράσινοι πάνε με δύο σημαντικές απουσίες αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Ρικάρντο Φερνάντες και Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Οι δύο είχαν ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της βδομάδας και αρκέστηκαν σε πρόγραμμα με ατομικό και θεραπεία. Ο Κώστας Καϊάφας ετοίμασε τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους δύο Πορτογάλους και στον Κόριν Μπρουκς, όπως και στον Λεάντρο Μαρκολίνι που συμπλήρωσε κάρτες.

Ο Κύπριος κόουτς, προπόνησε τους παίκτες του για τελευταία φορά το απόγευμα του Σαββάτου, και ακολούθως ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Διαβάστε αναλυτικά τους παίκτες που πάνε Λεμεσό:

Χοσέ Μορέιρα, Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου, Ρασίντ Αλαμπί, Σοφιάν Σερφά, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Αντρέας Σοφοκλέους, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Χάρης Κυριάκου, Ρενάτο Μαργκάσα, Γκανίου Ατάντα, Αντρέας Παναγιώτου, Χοσέ Θερβέρα, Σερτζίνιο, Ονησίφορος Ρουσιάς, Άλεξ Ρούμπιο, Γιάννης Χατζηβασίλης, Πλατινί, Γιώργος Εφραίμ, Αντρέ Σκέμπρι, Νούνο Ασίς, Μπραντάο Αλίπιο και Τόνι Τέιλορ.