Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει, τον θέλουν!

Θέλει, τον θέλουν!


Θετικές είναι οι ενδείξεις στο θέμα ανανέωσης του πρώτου σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή τη χρονιά Αντρέ Σκέμπρι. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να υποσχεθεί πως θα μείνει πριν εξερευνήσει όλες τις επιλογές του, ταυτόχρονα όμως δεν κρύβει πόσο καλά περνάει στην Κύπρο και την ομάδα μας.

Ας αρχίσουμε από τα δεδομένα: ο Σκέμπρι είναι χαρούμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης, είναι ιδιαίτερα αγαπητός, έκανε πολλούς φίλους και ο ίδιος άλλωστε χαρακτήρισε την ομάδα μας δεύτερο του σπίτι. Στην Κύπρο για τον Μαλτέζο υπάρχει μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεύτερο δεδομένο είναι πως το τεχνικό τημ τον θέλει και του το έχει διαμηνύσει. Πώς να μην τον θέλει με 16 γκολ και 5 ασσίστ; Τέλος το οικονομικό δεν θα είναι πρόβλημα, μιας και δεν αμείβεται με τεράστιο ποσό, ούτε ζητάει τέτοιο για να μείνει.

Τι βρίσκεται λοιπόν μεταξύ της θέλησης και της ανανέωσης; Η σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού του ποδοσφαιριστή ότι μπορεί να παίξει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα είναι ο λόγος που περιμένει να δει αν θα έρθει κάποια πρόταση που να τον γεμίζει. Σεβαστή η επιθυμία του, αν και οι πληροφορίες μας, αλλά και το προαίσθημα, λένε πως η ιστορία θα έχει αίσιο φινάλε.