Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα χρειαστεί μεγάλη βελτίωση

Θα χρειαστεί μεγάλη βελτίωση

img_5608


OMONOIA-Ερμής λέει το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής και όλοι σκεφτόμαστε πως το παιχνίδι αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναρριχηθούμε στην 4η θέση. Καλή είναι η αισιοδοξία, καλή και η αυτοπεποίθηση. Αν όμως επαναλάβουμε εμφάνιση παρόμοια με αυτή κόντρα στην ΑΕΛ, όχι μόνο δεν θα πατήσουμε τετράδα, αλλά μπορεί να χάσουμε και περισσότερο έδαφος.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κερδίσει, πρέπει καταρχάς να περιορίσει τα λάθη της. Από λάθη προήλθαν τα δυο γκολ του αντιπάλου, από λάθη ήρθε και η πλειοψηφία των καλών του φάσεων. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, προσεκτικοί στις μεταβιβάσεις τους κι να αποφύγουν όσο γίνεται τα λάθη τους.

Επιπρόσθετα, επιβάλλεται να αυξηθεί και η αποτελεσματικότητα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα και στις κακές της, φτιάχνει φάσεις με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά τις χάνει ακόμα πιο εύκολα Είναι καιρός να αποβάλουμε τη φοβία μας μπροστά από το τέρμα και να αρχίσουμε να καρφώνουμε τη μπάλα στο πλεκτό. Η ομάδα μας πρέπει να βελτιωθεί γενικώς για να τα καταφέρει.