Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κάτι χρωστάνε και οι δύο

Κάτι χρωστάνε και οι δύο

vik_0668


Είναι και οι δυο παίκτες με ποιότητα. Ο ένας κατάφερε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση να κάνει το καλύτερο το παιχνίδι από τότε που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ο άλλος να σπάσει την γκίνια στο σκοράρισμα. Ρικάρντο Φερνάντες και Αντρέ Σκέμπρι, ;πρέπει να χτίσουν στον τελευταίο αγώνα και να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στο ντέρμπι με το Αποέλ. Κάτι χρωστάνε και οι δύο.

Ο Φερνάντες χρωστάει καταρχάς μια καλή απόδοση σε ντέρμπι, ή έστω μια από τις αριστουργηματικές του εκτελέσεις φάουλ. Το έχει καημό ο ΛΑΟΣ ότι από τη μέρα που ήρθε, δεν έχει ακόμα σκοράρει από φάουλ που είναι οι σπεσιαλιτέ του. Υπάρχει καλύτερος αντίπαλος να το κάνει από το Αποέλ; Τον αιώνιο μας, αλλά και την ομάδα που δύο φορές τον άφησε στα κρύα του λουτρού;

Όσον αφορά το Σκέμπρι, κινείται πλέον ξανά με υψηλή αυτοπεποίθηση. Χρωστάει ένα γκολ στον Πάρντο για εκείνη τη μεγάλη απόκρουση του Ισπανού την τελευταία φορά που τα είπαν οι δυο ομάδες. Ήταν η φάση που έκρινε τον αγώνα, νικητής βγήκε ο πορτιέρο του Αποέλ και πρέπει πλέον να…το πληρώσει!