Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κι αυτός από εκεί ξεκίνησε

Κι αυτός από εκεί ξεκίνησε


Εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Κώστα Καϊάφα να προπονήσει στο ρεπό της αντρικής ομάδας τους U21 και τους U17. Για την πλατιά μάζα των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επέφερε ικανοποίηση αφού όλοι αντιλαμβάνονται πως αν ένας προπονητής θα στηρίξει τα παιδιά της ακαδημίας, η λογική λέει πως θα είναι κάποιος που αναδείχθηκε μέσω αυτής!

Η κίνηση του προπονητή μας πάντως, δίνει καταρχάς κίνητρα στους μικρούς να δουλέψουν, να κυνηγήσουν τις ευκαιρίες τους. Πλέον ξέρουν πως η εξέλιξη τους θα βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση, ενώ ξεκάθαρα η χθεσινή προπόνηση έρχεται σε συνέχεια άλλων 3 ενεργειών. Η πρώτη ήταν το φιλικό με την Εθνική Ελπίδων κατά τη διάρκεια του οποίου το τεχνικό τημ χρησιμοποίησε πολλούς μικρούς. Η δεύτερη ήταν η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου από τον Γιώργο Ιβανόφ. Και η τρίτη, ήταν η συμπερίληψη του Αντρέα Σοφοκλέους στην αποστολή κόντρα στο Αποέλ.

Ελπίζουμε πως θα υπάρξει συνέχεια και πως θα ξαναδούμε βλαστάρια μας στην πρώτη ομάδα. Όλες οι μεγάλες ομάδες στον πλανήτη χρησιμοποιούν στις ακαδημίες τους την ίδια τακτική με την αντρική ομάδα, μιας και τις θεωρούν κομμάτια της. Αυτό φαίνεται να έχει σκοπό να κάνει και το τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ευχή όλων μας είναι να έχει αποτέλεσμα.