Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Κρατάμε την εμφάνιση και το πείσμα των παικτών”

“Κρατάμε την εμφάνιση και το πείσμα των παικτών”


Πολλά τα θετικά από τη σημερινή νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφού θα βοηθήσει και στην ψυχολογία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Ανδρέας Δημητρίου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως τέτοιες νίκες βοηθούν στην προσπάθεια για δημιουργία μίας βάσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

“Χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια στο 2ο ημίχρονο για να κερδίσουμε, το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Σήμερα έγινε αυτό που δεν έγινε τα προηγούμενα παιχνίδια, όπου από συγκυρίες δεν είχαμε πάρει τη νίκη. Πήραμε αυτό που αξίζαμε και νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση. Είναι αφιερωμένη στον κόσμο που σήμερα ξέσπασε στην κερκίδα. Τους στέλνουμε το μήνυμα πως όλοι μαζί μπορούμε. Κρατάμε την εμφάνιση και το πείσμα των παικτών. Μέσα από τη δουλειά θέλουμε να δημιουργήσουμε για καλή βάση για τη νέα σεζόν και με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε”, ανέφερε για τον αγώνα.

“Είδαμε και πάλι κανονισμούς να τροποποιούνται, κόντρα και σε αυτό κερδίσαμε”, σχολίασε για κάτι παράξενα σφυρίγματα ενώ για το περιστατικό με παίκτες που προκαλούσαν είπε ότι “παίκτες του Απόλλωνα δημιουργούσαν χωρίς λόγο μεγάλη ένταση με χειρονομίες. Το καταγγέλλουμε αυτό και απαιτούμε σεβασμό από όλους. Υπήρχε κίνδυνος να δημιουργηθούν πολύ σοβαρές καταστάσεις αφού συνεχίστηκαν και με το τέλος του αγώνα”.