Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπορεί να κρατήσει τον κορμό

Μπορεί να κρατήσει τον κορμό

scembri6


Η δημόσια έκφραση της θέλησης του Αντρέ Σκέμπρι να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει πως οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι αρκετές. Την ίδια στιγμή, είναι γνωστό πως η σκέψη που περνάει από το μυαλό του Εφραίμ είναι “εξωτερικό ή ΟΜΟΝΟΙΑ”, έτσι μια περίπτωση που οι καλοθελητές θεωρούσαν πριν λίγους μήνες χαμένη, φαντάζει πλέον εφικτό να κερδηθεί.

Οι δυο ποδοσφαιριστές αποτελούν αναμφίβολα τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, μιας και είναι σε καλή ηλικία, έχουν καλό όνομα και είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα θέλουν. Κι όμως μπορεί στο τέλος να παραμείνουν και οι δυο! Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί και πρέπει να διατηρήσει ένα καλό κορμό από πρωτοκλασάτους παίκτες και σε αυτούς να κτίσει για το μέλλον.

Υπάρχει βέβαια αρκετός δρόμος να διανύσουμε. Η απόφαση για μείωση του προϋπολογισμού, προϋποθέτει απομακρύνσεις παίκτών που δεν βοήθησαν ή το έπραξαν δυσανάλογα με τα όσα αμείβονται, καθώς και μειώσεις σε παίκτες ποιοτικούς που προσφέρουν, όμως τα συμβόλαια τους είναι εκτός της νέας πραγματικότητας. Η διοίκηση όμως εμφανίζεται αποφασισμένη να κρατήσει όποιον υποδείξει ο Καϊάφας γιατί όλοι ξέρουν, πως η Ευρώπη, αλλά και οι ομάδες πρωταθλητισμού, χρειάζονται ομοιογένεια.