Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνος στόχος το τρίποντο!

Μόνος στόχος το τρίποντο!

vik_0803


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του αιώνιου ντέρμπι κόντρα στο Αποέλ. Ο Χάρης Κυριάκου προπονήθηκε χθες σε φουλ ρυθμούς, έτσι μοναδικός πονοκέφαλος για τον Κώστα Καϊάφα είναι ο τραυματισμός του Λεάντρο Μαρκολίνι. Μπορεί λοιπόν να καταστρώνει τα πλάνα του γνωρίζοντας σε μεγάλο βαθμό σε ποιους υπολογίζει.

Πλέον μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα του τόσο σε τακτικό επίπεδο, όσο και πνευματικό. Ξεκινώντας από το τελευταίο, τα ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ χρειάζονται πάντα γερά νεύρα. Το ξέρει καλά ο προπονητής μας, το ξέρουν και όλοι οι παίκτες του αφού μετά την συμμετοχή των Ρούμπιο-Σερτζίνιο στο τελευταίο αιώνιο ντέρμπι, δεν υπάρχουν πρωτάρηδες. Σε αυτά τα ματς το 100% πολλές φορές δεν αρκεί, χρειάζεται το κάτι παραπάνω.

Τακτικά τώρα, είναι κοινώς αποδεκτό πως στο προηγούμενο ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων, ο Κώστας Καϊάφας κέρδισε στη σκακιέρα το Δώνη. Καλείται να το πράξει ακόμα μια φορά και με βάση τα διαπιστευτήρια που έχει καταθέσει η ομάδα του, είμαστε βέβαιοι πως μπορεί να το πράξει. Μόνος μας στόχος είναι το τρίποντο, που θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία και τη δυναμική μας, όχι μόνο για φέτος αλλά και για του χρόνου.