Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Νίκη με καλή εικόνα”

“Νίκη με καλή εικόνα”


Με νίκη σήμερα επί του Ερμή η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ανέβει στην 4η θέση. Σχολιάζοντας  στον “ΑΣΤΡΑ” το σημερινό παιχνίδι ο Ανδρέας Δημητρίου, είπε πως στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ώστε να δημιουργηθεί μια βάση, πάνω στην οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο.

“Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τους στόχους μας. Εάν κερδίσουμε πάμε στην 4η θέση, που πιθανόν να προσφέρει δύο περισσότερες βδομάδες για ξεκούραση. Βέβαια κάποιος θα πει πως ξεκινώντας από τον 2ο προκριματικό θα σημαίνει και περισσότερα έσοδα για την ομάδα μας”, σχολίασε για το στόχο της 4ης θέσης.

Συνεχίζοντας είπε για τον αγώνα: “Είχαμε δύο ισόπαλα αποτελέσματα με τον Ερμή. Ο αντίπαλος θα παίξει με όλα τα δυνατά του όπλα, εμείς από την πλευρά μας δουλέψαμε στις αδυναμίες μας και θα δούμε στο γήπεδο τι έχουμε βελτιώσει. Θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα και μέχρι το τέλος της σεζόν να ολοκληρώσουμε με μια καλή βάση για τη νέα περίοδο”.

Τέλος μίλησε για τον κόσμο: “Σε κανένα στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν αποτελεί κίνητρο η 4η θέση. Αυτό που κρατά τον κόσμο κοντά είναι η αγάπη του και η βελτίωση που έδειξε η ομάδα. Είναι μια εργάσιμη ημέρα και θα δούμε. Οι παίκτες θέλουν τον κόσμο κοντά τους”.