Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεχάστε το προηγούμενο παιχνίδι

Ξεχάστε το προηγούμενο παιχνίδι

vik_8789


Το προηγούμενο αιώνιο ντέρμπι, έχει δημιουργήσει την εντύπωση -καλώς ή κακώς- ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον αιώνιο και έχει φέρει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στο πράσινο στρατόπεδο. Η γραμμή που χωρίζει την αυτοπεποίθηση από την αλαζονία όμως είναι πολύ λεπτή και χρειάζεται προσοχή να μην τη ξεπεράσουμε.

Εκείνο που έκανε τη διαφορά στο ντέρμπι εκείνο, δεν ήταν τόσο η ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων, όσο η θέληση για τη νίκη και το πάθος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν συγκεντρωμένη τακτικά όσο είχε δυνάμεις και έδειχνε ξεκάθαρα πως το ματς το ήθελε. Αυτή τη φορά, η θέληση πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη, το ίδιο και το πάθος. Δεν έχουμε άλλωστε υπέρ μας το στοιχείο του αιφνιδιασμού, αφού ο Δώνης ξέρει τι θα συναντήσει. Έχουμε όμως πολλά άλλα στοιχεία να παραθέσουμε για να φτάσουμε στο τρίποντο.

Τα μεγάλα παιχνίδια κρίνονται συνήθως στις λεπτομέρειες. Πρέπει λοιπόν να βρούμε τους τρόπους να τις φέρουμε με το μέρος μας. Αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε και όχι το προηγούμενο ματς. Εκείνο τελείωσε, βλέπουμε το επόμενο.