Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι απουσίες να γίνουν ευκαιρίες

Οι απουσίες να γίνουν ευκαιρίες

rousias-xristoforos


Με απουσίες πάει στο σημερινό παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν πηγαίναμε για πρωτάθλημα, ίσως να μας ανησυχούσε το γεγονός. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει τόση πίεση, ας εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες που θέλουν να αποδείξουν πως μπορούν να βοηθήσουν αν πάρουν παιχνίδια.

Θα σταθούμε ιδιαίτερα σε δυο παίκτες, τους Ρουσιά και Αλίπιο. Στεκόμαστε σε αυτούς γιατί έχουν πιθανότητες να βρεθούν στην εντεκάδα. Ο νεαρός Κύπριος φορ έχει πετύχει 2 τέρματα φέτος και θέλει να αποδείξει πως αν παίζει περισσότερο, θα έχει πιο συχνή σχέση με τα δίκτυα. Ο Ονησίφορος αναμένεται πως και του χρόνου θα είναι στο ρόστερ της ομάδας, όσο πιο έτοιμος είναι λοιπόν, τόσο το καλύτερο.

Διαφορετική είναι η περίπτωση του Αλίπιο. Ο νεαρός Βραζιλιάνος θα καταλαμβάνει του χρόνου θέση ξένου και πρέπει να δείξει ότι αξίζει να επενδύσει πάνω του ο Καϊάφας. Ο Αλίπιο έδειξε καλά στοιχεία σε κάποια παιχνίδια, σε άλλα όμως δεν είχε ανάλογη απόδοση. Πρέπει να σταθεροποιηθεί και να συγκεντρωθεί στο τι θέλει να γίνει.

Τέλος είναι κι άλλα παιδιά που ψάχνουν την ευκαιρία. Ο αδικημένος για μερίδα του κόσμου Χατζηβασίλης, ο Χρ. Χαραλάμπους, ο Γιώργος Σοφοκλέους, ο Παναγιώτης Θεράποντος, ο Κωνσταντίνος Λούβαρης και ο Γιώργος Ιβανόφ, ονειρεύονται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.