Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ένας τα έχανε, ο άλλος τα έβαζε

Ο ένας τα έχανε, ο άλλος τα έβαζε

ma_02657


Για άλλο ένα παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε τις επιθετικές της αδυναμίες, μόνο που αυτή τη φορά το πλήρωσε με ήττα. Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο δεχόταν τέρμα μετά από κάθε μεγάλη της ευκαιρία και μοιραία έχασε από την ΑΕΛ με 2-0. Μετά από καιρό, χωρίς ισορροπία η άμυνα.

Α’ ημίχρονο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχανε τις ευκαιρίες της, η ΑΕΛ τις έβαζε και το παιχνίδι τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 4′ ο Πλατινί έβγαλε μόνο το Σκέμπρι, που νικήθηκε από τον Φεγκρούς σε τετ α τετ. Στην αντεπίθεση, ο Μπεμπέ έβγαλε τον Μοντέιρο μόνο, με τον Πορτογάλο να σκοράρει και να κάνει το 1-0 για την ΑΕΛ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να απαντήσει και στο 11′ ο Εφραίμ βγήκε μόνος φάτσα με το Φεγκρούς. Ο Μαροκινός τον ψάρεψε και άλλη μια σπουδαία ευκαιρία έκανε φτερά. Η ΑΕΛ απάντησε ξανά, ο Μοντέιρο έφυγε μόνος με το Μορέιρα, αυτή τη φορά όμως πλάσαρε άουτ. Στο 18′ ο Ουόν έκανε σουτ ψηλά άουτ, και στο επόμενο λεπτό, ο ίδιος παίκτης ανέτρεψε το Σκέμπρι που έφευγε μόνος με το Τσαγγάρη να σφυρίζει φάουλ, αλλά να μην δίνει κάρτα. Στο 29′ ο Εφραίμ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Σκέμπρι που μόνος από το πέναλτι σούταρε ψηλά άουτ. 5 λεπτά αργότερα, μια κεφαλιά του Ινταμπντελάι αποκρούστηκε από το Σκάρα. Τελικά 2 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, σε κάθετη μπαλιά ο Σερφά έκανε λάθος, ο Ινταμπντελάι έφυγε στον αιφνιδιασμό και έκανε το 2-0.

Β’ ημίχρονο

Φυσιολογικά διαφορετική η εικόνα του β’ ημιχρόνου. Ο Καϊάφας άρχισε με αλλαγή το σαρανταπεντάλεπτο αφού ο Ρουσιάς μπήκε στο παιχνίδι αντί του Ασσίς. Ο Ονησίφορος ήταν και δράστης στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ο Σκέμπρι έκανε πολύ όμορφη ενέργεια, έδωσε στον Παραλιμνίτη φορ, ο οποίος μόνος έκανε χλιαρή πλάσα, ενώ θα μπορούσε να δώσει στον Εφραίμ που ήταν μόνος προ κενής εστίας. Στο 66′ ήταν σειρά του Ρούμπιο να χάσει σπουδαία ευκαιρία όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ έπιασε πλάσα την οποίο ο Φεγκρούς έστειλε κόρνερ. Η απάντηση της ΑΕΛ ήρθε στο 70′, όταν ο Ινταμπτνελάι βγήκε φάτσα με τον Μορέιρα, με τον Πορτογάλο να βγαίνει νικητής στη μονομαχία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ρούμπιο έκρυψε τη μπάλα, περνόντας Ουόν και Αϊρόσα, όμως αδίκησε την προσπάθεια του αφού προτίμησε να πλασάρει άουτ από πλάγια, αντί να δώσει στο μόνο Σκέμπρι. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε την πρώτη της ήττα με τον Καϊάφα στον πάγκο.

Συμπερασματικά

Δεν υπάρχουν πολλά να πεις. Η ΑΕΛ δεν έθελξε με την απόδοση της, όταν όμως χάνεις άχαστα και στο καπάκι κάνεις και λάθη στην άμυνα, δεν μπορείς να έχεις τύχη σε τέτοιο ματς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να διαχειριστεί το ματς σαν μια κακή παρένθεση και να δει το επόμενο με τον Ερμή, αφού ενδεχόμενη νίκη μας ανεβάζει στη τέταρτη θέση.

[nggallery id=446]