Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάνω από 17 χιλιάδες ευρώ μαζεύτηκαν στις χθεσινές εκδηλώσεις

Πάνω από 17 χιλιάδες ευρώ μαζεύτηκαν στις χθεσινές εκδηλώσεις


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι χθεσινές εκδηλώσεις για οικονομική βοήθεια στο σωματείο μας. Από τις συγκεντρώσεις μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό, ενώ όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι, με τον κόσμο να δείχνει για ακόμη μια φορά την αγάπη και τη στήριξη τους προς την ΟΜΟΝΟΙΑ. Περισσότερα πιο κάτω από το δελτίου τύπου της ομάδας μας:

Με μοναδικές και συγκινητικές στιγμές σε Πέρα Χωριό (Νήσου και Σιά), Ορμήδια και Λυθροδόντα συνεχίστηκε ο κύκλος των ανοικτών συγκεντρώσεων, στο πλαίσιο της προσπάθειας για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.

Στα τρία σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν οι χθεσινές ανοικτές συγκεντρώσεις σημειώθηκε το αδιαχώρητο, καθώς ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε μαζική παρουσία, ενώ ξεχώρισε με τον ενθουσιασμό του, αλλά και τη μεγάλη διάθεση για να στηρίξει το Σωματείο μας.

Όλοι όσοι έζησαν από κοντά τις χθεσινές ανοικτές συγκεντρώσεις απόλαυσαν τις μοναδικές στιγμές που αυτές προσέφεραν και αποχώρησαν αισιόδοξοι όσο αφορά το μέλλον, αλλά και αποφασισμένοι για να δώσουν τον αγώνα τους προκειμένου η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει εκεί που όλοι θέλουμε.

Στην ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Ερυθρού Αστέρα Πέρα Χωρίου, έδωσε το παρών του ο β’ αντιπρόεδρος του Σωματείου μας, Λάκης Πολυκάρπου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Αντρέας Κανάρης και Κόκος Αντωνίου, όπως και οι ποδοσφαιριστές Τόνι Τέιλορ, Ονησίφορος Ρουσιάς και Χριστόφορος Χαραλάμπους.

Στο οίκημα της Ομόνοιας Ορμήδιας βρέθηκε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Αντρέας Πασιουρτίδης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Πέπης Ιακώβου και Φίλιππος Δημητρίου, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Αντρέ Σκέμπρι, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρενάτο Μαργκάσα και Κόριν Μπρουκς.

Όσο αφορά την ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. Λυθροδόντα παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου μας, Χρίστος Νεοφύτου, το μέλος του Δ.Σ. Φώτος Ιωάννου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Αντρέας Χαρίτου, ο Ράινερ Ράουφμαν και οι ποδοσφαιριστές Χοσέ Μορέιρα, Χάρης Κυριάκου και Παναγιώτης Θεράποντος.

Πέραν από την πολύ «ζεστή» ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε διάλογος και συζήτηση γύρω από τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ, κατατέθηκαν εισηγήσεις και απόψεις, υποβλήθηκαν ερωτήσεις, ενώ οι ποδοσφαιριστές συνομίλησαν με τους φίλους της ομάδας μας, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η στιγμή που το Σωματείο μας τίμησε τον γηραιότερο οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην κοινότητα Ορμήδιας, τον κ. Αντρέα Μαυρή, ο οποίος συμμετείχε ενεργά και στη δημιουργία της έδρας της ομάδας μας στη Μία Μηλιά.

Μέσα από πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας και λαχνών οικονομικής ενίσχυσης μαζεύτηκαν από τις ανοικτές συγκεντρώσεις στο Πέρα Χωριό 8765 ευρώ, στην Ορμήδια 5625 ευρώ και στον Λυθροδόντα 3320 ευρώ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και οι θερμότερες ευχαριστίες στους διοργανωτές των τριών ανοικτών συγκεντρώσεων, αλλά και σε όσους συμμετείχαν σε αυτές, διότι με την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, αλλά και με την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν, έστειλαν το μήνυμα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια είναι αποφασισμένη να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της το Σωματείο μας.

Δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις εδώ.