Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Περιστατικό που αποδεικνύει πως η αστυνομία έχει χάσει κάθε έλεγχο”

“Περιστατικό που αποδεικνύει πως η αστυνομία έχει χάσει κάθε έλεγχο”


Για σοβαρό περιστατικό με αστυνομικό και οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το 4χρονο παιδί του έκανε λόγο ο Αντρέας Δημητρίου στη κάμερα της PrimeTel. Όπως μας μεταφέρθηκε, ο αστυνομικός έκανε χρήση σπρέι στο πρόσωπο τόσο του πατέρα όσο και του παιδιού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, όπως τουλάχιστον μας μεταφέρθηκαν. Πατέρας και γιος κατά την είσοδο τους στο γήπεδο είχαν μαζί τους μικρές μπουκάλες νερό ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο αστυνομικός τους σταμάτησε και τους ζήτησε να αφαιρέσουν το πώμα. Ο πατέρας το έπραξε, το 4χρονο παιδάκι του όμως δεν ήθελε να το αφαιρέσει και αντέδρασε. Αφού το παιδάκι δεν πειθόταν, ο αστυνομικός χρησιμοποίησε σπρέι, τόσο προς αυτό όσο και προς τον πατέρα του με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προτίθεται να απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία του αστυνομικού. Προφανώς από τη στιγμή που δεν ήμασταν στο σημείο, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε πως ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα, αναφέρουμε ότι μας μεταφέρθηκε από μάρτυρες και άτομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το περιστατικό πάντως, έρχεται σε συνέχεια άλλων που στοχοποιούν φίλους της ομάδας μας.

“Ένας πατέρας προσπάθησε να μπει με το 4χρονο παιδί του στο γήπεδο και υπήρξε ένα περιστατικό με αστυνομικό. Θα το ελέγξουμε, γιατί ήταν πολύ σημαντικό και αποδεικνύει πως η αστυνομία έχει χάσει κάθε έλεγχο”, σχολίασε ο Ανδρέας Δημητρίου: