Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόταση σε Λίλαϊ

Πρόταση σε Λίλαϊ

Ο Λίλαϊ ψηφίστηκε πρόσφατα ως ο πολυτιμότερος του πρωταθλήματος, και με βάση έρευνα, είναι ο παίκτης με την υψηλότερη αξία στην Αλβανία

Τον 25χρονο μέσο της Σκεντερμπρέου, Σάμπιεν Λίλαϊ, έχει βάλει στο στόχαστρο της η ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αλβανία.


Όπως αναφέρει γνωστή εφημερίδα της χώρας, ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει πρόταση από την ΟΜΟΝΟΙΑ με μηνιαίες απολαβές 7 χιλιάδες ευρώ και φαίνεται πως το σκέφτεται σοβαρά. Τις επόμενες ημέρες όπως γράφουν οι Αλβανοί, ο παίκτης θα προσπαθήσει να μάθει περισσότερα για την ομάδα μας και τη ζωή στην Κύπρο.

Πρόσφατα στο ΓΣΠ βρέθηκε ο Κλόντιαν Ντούρο και δεν αποκλείεται η παρουσία του να σχετίζεται με το πιο πάνω αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι πλέον εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών από τη πατρίδα του.

Ο Λίλαϊ έχει κάνει το ντεμπούτο του το 2008 με την KF Τίρανα και αγωνίστηκε εκεί τρεις γεμάτες σεζόν πριν πάει μεταγραφή στην Κροατία και στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Εκεί αγωνίστηκε για μία σεζόν και επέστρεψε το 2012 στην πρωταθλήτρια Σκεντερμπρέου. Από το 2011 είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Ανδρών της Αλβανίας. Αγωνίζεται ως κεντρικός και αμυντικός μέσος.