Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτα από όλα για τη πάρτη μας

Πρώτα από όλα για τη πάρτη μας

vik_0714


ΑΕΛ και Αποέλ έχουν ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους και θα είναι όπως φαίνεται οι 2 ομάδες που θα διεκδηκήσουν το τίτλο. Φυσιολογικό είναι λοιπόν όλοι να συζητούν πως ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνας θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στο ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο. Είναι και ένα επιπλέον κίνητρο για μας για το αιώνιο ντέρμπι αυτής της βδομάδας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι το μοναδικό και όχι το πιο σημαντικό.

Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Τη νίκη τη θέλουμε πρώτα από όλα για την πάρτη μας, γιατί είμαστε η πιο μεγάλη ομάδα στο νησί, η μοναδική καθαρή μεγάλη ομάδα στο νησί και πρέπει πάντα να κερδίζουμε. Στην ιστορία του ποδοσφαίρου, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να καυχιέται πως έχει περισσότερες νίκες απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Για να το διατηρήσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε! Για μας όχι για κάποιον άλλο!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κάνει το καθήκον της και να κερδίσει το Αποέλ. Θα δούμε ποιος θα κερδίσει στο τέλος το πρωτάθλημα, ακόμα όμως κι αν δεν έπαιζε κανένα ρόλο το παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, πάλι θα απαιτούσαμε τη νίκη!