Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκέμπρι: «Είχαμε μαχητικό πνεύμα»

Σκέμπρι: «Είχαμε μαχητικό πνεύμα»


Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέ Σκέμπρι, δήλωσε μετά τον αγώνα πως απόψε οι παίκτες του τριφυλλιού είχαν μαχητικό πνεύμα! Ο Μαλτέζος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ονησίφορο Ρουσιά που πέρασε στον αγώνα και άνοιξε χώρους σε αυτόν να πετύχει δύο γκολ και να κάνει την ανατροπή, προσωπική υπόθεση.

“Είμαι πολύ χαρούμενος, που σκόραρα, που νικήσαμε και πολύ περισσότερο που το απόλαυσε ο κόσμος μας. Όταν πέρασε μέρα ο Ρουσιάς παίζαμε καλύτερα και το ότι πήγε στην κορυφή και αγωνίστηκα στη φυσική μου θέση που είναι 2ος επιθετικός και ήρθαν έτσι τα γκολ. Όταν σκόραρε ο Απόλλωνας έπρεπε να πιέσουμε ψηλά και η είσοδος του Ρουσιά βοήθησε. Μπράβο σε όλους που είχαν ένα μαχητικό πνεύμα”, δήλωσε αρχικά στο ποστ γκέιμ της PrimeTel ο Αντρέ, συμπληρώνοντας:

“Το μόνο κίνητρο που έχουμε είναι να παίζουμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αγωνιζόμαστε για τη 4η θέση, όμως για ένα κλαμπ σαν την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αποτελεί κίνητρο. Αυτή η σεζόν είναι μεταβατική, ξέρω ότι θα είναι αλλαγμένη στο μέλλον προς το καλό. Παίζουμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της”.

Για το πίνακα των σκόρερ:
“Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενος που είμαι στους πρώτους σκόρερς είμαι περήφανος γι αυτό και είναι κάτι σπουδαίο και για τη χώρα μου, όμως πρώτα είναι πρέπει να ρθουμε 4οι φέτος”.

Για το πρώτο γκολ απόψε (1-1):
“Ήταν μια φανταστική σέντρα από τον Ρουσιά στο πρώτο δοκάρι, και άγγιξα την μπάλα όμως χρειαζόταν για να μπει γκολ”.

Για το δεύτερο γκολ (2-1):
“Ήταν σωστή η μπαλιά του Χάρη και αργότερα η κεφαλιά του Λέο, μου έδωσε μια ασίστ. Περίμενα εκεί την μπάλα”.