Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σύνοψη μιας ολόκληρης χρονιάς

Σύνοψη μιας ολόκληρης χρονιάς

vik_8929


Ο χθεσινός αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Ερμή, θα μπορούσε να ήταν μια σύνοψη ολόκληρης της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς για την ομάδα μας. Μια ομάδα με δυνατότητες, αλλά και αδυναμίες, μιας ομάδας γενικά του ύψους και του βάθους και σε κανένα σημείο συγκεντρωμένης στο στόχο.

Οι μεταπτώσεις στην απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο χθεσινό ματς, ήταν σαν σκωτσέζικο ντους, δεν αποτέλεσαν όμως έκπληξη. Μέχρι το 45′ ο Ερμής είχε μηδέν σουτ στο στόχο. Μέχρι το 90′ είχε βάλει 3 γκολ και τα 3 σαν σε προπόνηση. Από το 48′ μέχρι το 68′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έκρυβε τη μπάλα. Από το 68 μέχρι το 90 την έψαχνε. Γενικώς λόγω των πολλών προβλημάτων και των αλλαγών, η ΟΜΟΝΟΙΑ σε κανένα κομβικό σημείο της χρονιάς δεν φώναξε παρούσα. Ή όταν το έκανε, τα θαλάσσωνε λίγο μετά.

Πέραν των πιο πάνω πάντως, είναι ξεκάθαρο και πως η ομάδα μας πονάει σε συγκεκριμένες θέσεις, ειδικά στον τομέα του βάθους. Είναι αν μην τραυματιστεί βασικός ποδοσφαιριστής. Ο προγραμματισμός το περασμένο καλοκαίρι ήταν τραγικός και ολοκληρώθηκε με την αποδέσμευση του μοναδικού φορ μήνα Φεβρουάριο. Ελπίζουμε πως το πάθημα αποτέλεσε μάθημα. Ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του έχουν πολλά θέματα να διαχειριστούν.