Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τεχνικός διευθυντής (και) για την Ακαδημία!

Τεχνικός διευθυντής (και) για την Ακαδημία!

1267478_585704131485784_886539886_o


Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλος ντόρος για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι διεργασίες είναι συνεχείς και η ανάγκη να έρθει ένα άτομο που να μπορεί να οργανώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε επαγγελματικά επίπεδα, επιτακτική. Δεν χρειάζεται όμως μόνο η αντρική ομάδα τεχνικό διευθυντή, χρειάζεται και η ακαδημία.

Ο Δώρος Σεραφείμ είπε χθες πως θέλει να δει μια ομάδα με 10-15 Κύπριους. Ο Κώστας Καϊάφας, προϊόν της Ακαδημίας και ο ίδιος, κοιτάει συχνά προς τα εκεί και έχει ήδη προωθήσει τον Αντρέα Σοφοκλέους. Για να υπάρχει όμως συνεχής ροή παραγωγής ταλέντων, χρειάζεται η κατάλληλη υποδομή. Αυτή τη στιγμή και παρά τις μεγάλες προσπάθειες προπονητών και προσωπικού της ακαδημίας, δεν υπάρχει. Απουσιάζει το άτομο που θα σχεδιάσει και θα κατευθύνει την υλοποίηση ενός πλάνο που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη ποδοσφαιριστών.

Το ποιος θα είναι αυτό το άτομο, δεν το ξέρουμε, άλλωστε δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε υποδείξεις στη διοίκηση ποιον να προσλάβει. Ίσως ο Νέναντ Στάροβλαχ να μπορούσε να έχει αναβαθμισμένο ρόλο, ίσως να πρέπει ο νέος τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος να κάνει τις εισηγήσεις του για το θέμα. Το βέβαιο είναι πως όποιος κι αν αναλάβει τη θέση, πρέπει να είναι σε θέση να οργανώσει την ακαδημία, να τη βοηθήσει να ανεβεί στο επόμενο επίπεδο και να αποτελέσει πραγματικά προ-θάλαμο της αντρικής ομάδας.