Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τιμή και ευθύνη το συμβόλαιο

Τιμή και ευθύνη το συμβόλαιο

a122


Ο Γιώργος Ιβανόφ τα κατάφερε. Έπεισε το προπονητικό τημ για το ταλέντο του και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας. Θα έχει έτσι κάποια στιγμή την ευκαιρία του να αποδείξει τι αξίζει στην πρώτη ομάδα, όπως και ο Παναγιώτης Θεράποντος που υπέγραψε πριν από κάποιους μήνες.

Τα στοιχήματα για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δύο. Το πρώτο είναι αυτοί οι παίκτες που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια, να βρουν τις συνθήκες να αναπτύξουν το ταλέντο τους και το δεύτερο να έχουν τις ευκαιρίες για να το παρουσιάσουν και να πείσουν για το τι μπορούν να προσθέσουν. Δεν αρκεί να βρίσκονται στο ρόστερ, πρέπει να καθιερωθούν κιόλας.

Όσον αφορά τον Ιβανόφ, αλλά και όλους τους νεαρούς που ονειρεύονται να υπογράψουν το δικό τους συμβόλαιο, πρέπει να αντιληφθούν ότι είναι τιμή τους να βάλουν τη φανέλα της αντρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και μεγάλη ευθύνη το συμβόλαιο. Ευθύνη προς αυτούς που πίστεψαν στο ταλέντο τους, προς τον ίδιο τον εαυτό τους, το μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και τους νεαρούς που θα τους βλέπουν πλέον σαν ινδάλματα. Καλή επιτυχία Γιώργο!