Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το συντομότερο δυνατό

Το συντομότερο δυνατό

sak_5337


Είμαστε στα μέσα του Απρίλη και σιγά σιγά, θα μπούμε σε περίοδο μεταγραφολογίας. Ήδη άλλωστε η ονοματολογία άρχισε εδώ και μέρες. Έχουν ακουστεί διάφοροι ποδοσφαιριστές για την ομάδα μας και καλώς ή κακώς, ο κόσμος αρέσκεται να τα συζητά, να αναπαράγει, να πιστεύει αυτά που θέλει να πιστεύει.

Η ομάδα μας, προφανώς από τη στιγμή που είναι 5η, έχει αδυναμίες από πλευρά έμψυχου υλικού. Έγιναν σοβαρά λάθη κατά τον περσινό προγραμματισμό και τα πληρώσαμε καθ ‘όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρέπει λοιπόν φέτος να είμαστε πιο προσεκτικοί και για να γίνει αυτό, πρέπει να μπουν μπροστά δυο πολύ σημαντικά θέματα: η ανανέωση του συμβολαίου του τεχνικού τημ και η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Κόουτς και τεχνικός διευθυντής, θα αναλάβουν από κοινού τον σχεδιασμό της νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα αξιολογήσουν το τωρινό ρόστερ, θα κάνουν τις εισηγήσεις τους, θα υποδείξουν ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει λόγος από τη στιγμή που ο στόχος της Ευρώπης έχει κλειδώσει, να μην ξεκινήσει από τώρα αυτή η διαδικασία. Το αντίθετο, είναι υπέρ μας να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό.