Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπάρχουν εξαιρετικά ονόματα στα υπόψην

Υπάρχουν εξαιρετικά ονόματα στα υπόψην


Ο Δώρος Σεραφείμ το είπε ξεκάθαρα μιλώντας στον Αντρέα Βιολάρη και τη “Σημερινή: “Είναι κάποια ονόματα που “φωνάζουν” ότι είναι οι καταλληλότεροι. Ονόματα που ο καθένας από εμάς καταλαβαίνει πόσο αξιόλογα είναι. Μακάρι να μπορούσαμε να τους προσλάβουμε και θα το κάναμε άμεσα. Το θέμα όμως είναι το οικονομικό”.

Το γεγονός ότι μεγάλα ονόματα, γνωστά στο παγκόσμιο στερέωμα θέλουν να αναλάβουν τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αποδεικνύει πως η ομάδα μας διατηρεί το μέγεθος της παρά τους δύσκολους καιρούς. Πριν προσληφθεί όμως κάποιος, πρέπει να αξολογηθούν όλες οι παραμέτροι. Η πρώτη έγινε ξεκάθαρη από τον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το οικονομικό. Χώρος για υπερβάσεις δεν υπάρχει. Θα γίνουν διαπραγματεύσεις, αν κάποιο από τα μεγάλα ονόματα είναι διατεθιμένο να πέσει στα δεδομένα μας καλώς.

Από κει και πέρα, είναι και θέμα φιλοσοφίας, αλλά και προσδοκιών. Από τη στιγμή που προπονητής υπάρχει, όποιος κι αν έρθει πρέπει να έχει την ίδια φιλοσοφία και να μπορεί να συνεργαστεί με τον Καϊάφα. Επιπρόσθετα, πρέπει να έχει και ρεαλιστικές προσδοκίες. Να ξέρει που έρχεται, τι μπάτζετ διαθέτει, τι μπορεί να κάνει με αυτό.

Η απόφαση για τεχνικό διευθυντή, αναμένεται να παρθεί πριν το τέλος Απριλίου.