Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Γιώργος Ιβανόφ

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Γιώργος Ιβανόφ


Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με την ΟΜΟΝΟΙΑ ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων U21 Γιώργος Ιβανόφ. Ο ποδοσφαιριστής στο φετινό πρωτάθλημα Νέων είχε πολύ καλή παρουσία, ενώ μάλιστα ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με 11 τέρματα. Πιο κάτω η ανακοίνωση του σωματείου μας:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι ο 18χρονος, Γιώργος Ιβανόφ, έχει υπογράψει πολυετές επαγγελματικό συμβούλιο με το Σωματείο μας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την εθνική Βουλγαρίας U19, όπως και με τις εθνικές U17 και U15 της Κύπρου.

Το Σωματείο μας θα προσφέρει στον Γιώργο Ιβανόφ τις κατάλληλες προϋποθέσεις και την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση, για να ανελιχθεί ποδοσφαιρικά. Απαιτείται και ο ίδιος να συνεχίσει με σκληρή και επαγγελματική δουλειά, με σοβαρότητα και απόλυτη αφοσίωση στους στόχους και επιδιώξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ώστε να καθιερωθεί και να έχει λαμπρή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία.

Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για ανάδειξη ποδοσφαιριστών μέσα από τα τμήματα υποδομής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στέλνει το μήνυμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας πως το ταλέντο, η υπομονή και η επιμονή, όπως και η προσπάθεια για αγωνιστική ανέλιξη, επιβραβεύονται.