Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χ. Κυριάκου: “Ίνδαλμα μου ο Καϊάφας”

Χ. Κυριάκου: “Ίνδαλμα μου ο Καϊάφας”


Συνέντευξη στην Άντρια Χήρα και το ένθετο Balla της εφημερίδας “24” παραχώρησε ο Χάρης Κυριάκου. Διαβάστε πιο κάτω αποσπάσματα της συνέντευξης. Ολόκληρη η συνέντευξη του Χάρη Κυριάκου στο αθλητικό ένθετο Balla της εφημερίδας “24” που ήδη κυκλοφορεί.

* ” Για μένα η Ομόνοια είναι τρόπος ζωής, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου αυτή τη στιγμή χωρίς την Ομόνοια. Από 8 χρονών είμαι σε αυτή την ομάδα. Αν φύγω από την Ομόνοια δεν θα ξέρω τι θα κάνω, είναι ιδεολογία, είναι η καθημερινότητα μου”.

* ” Το θετικό είναι ότι μετά την προσέλευση του Καϊάφα από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξαν τα δεδομένα. Άλλαξε η ψυχολογία και η δική μας και των οπαδών, τα κίνητρα… Άλλαξαν  όλα προς το καλό”.

* “Το αρνητικό για μένα είναι η αλλαγή τεσσάρων διαφορετικών προπονητών. Ο καθένας είχε διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικές αντιλήψεις. Είναι δύσκολο για εμάς να αλλάζουμε. Ο καθ’ ένας ήθελε και διαφορετικά”.

* “Ο Καϊάφας ήταν ανέκαθεν το είδωλο μου από μωρό. Πάντα μια ζωή τον θαύμαζα, ήθελα να του μοιάσω να γίνω και εγώ κάποτε αρχηγός της Ομόνοιας. Ήταν και η θέση του στο κέντρο, η θέση που έπαιζα και εγώ στις ακαδημίες. Πώς γινόταν να είσαι μωρό, Ομονοιάτης και να μην θαύμαζες τον Καϊάφα;”.

* “Θέλω να κατακτήσω τίτλους με την Ομόνοια και κάποτε να γίνω και αρχηγός”.